Maksu- ja toimitusehdot

1. TILAUS-JA MAKSUEHDOT

Tuotteet toimitetaan postitse, matkahuollon kautta tai sopimuksen mukaan. TOIMITUSKULUT ja mahdollinen postiennakkomaksu LISÄTÄÄN TUOTTEEN HINTAAN!. Hinnat eivät sisällä vähennettävää veroa, vaan niissä on sovellettu marginaaliverotusjärjestelmää. Kun tilaus on vahvistettu, toimitamme tiedot tilisiirtoa varten. Tuotteet toimitetaan, kun kauppasumma on kokonaisuudessaan maksettu. Pidätämme oikeuden oikaista kirjoitusvirheistä johtuvat ilmeiset hintavirheet. Tuotteet myydään kuluttajansuojalain palautusoikeudella. Alaikäisellä tilaajalla pitää olla huoltajan suostumus.

2. REKISTERÖITYMINEN

Asiakas voi halutessaan rekisteröityä Hörviäine verkkokaupan verkkokaupan asiakkaaksi. Asiakas voi tilata tuotteita myös rekisteröitymättä. Rekisteröitymisen tai tilauksen yhteydessä annettuja yhteystietoja käsitellään luottamuksellisesti eikä niitä luovuteta ulkopuolisille.


3. FORCE MAJEURE

Hörviäine verkkokauppa ei vastaa siitä, että tilauksen toimitus estyy, vaikeutuu tai viivästyy meidän vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevan seikan kuten sodan, luonnonmullistuksen, vienti- ja tuontikiellon, viranomaisen päätöksen, yleisen liikenteen tai energian jakelun häiriintymisen, työselkkauksen ja muun palvelun tuottajan tai sen hankkijoiden toimintaa vaikeuttavan tai toiminnan estävän seikan vuoksi.


4. RIITATAPAUKSIEN RATKAISU

Tästä etäkauppasopimuksesta aiheutuvien riitoihin ja erimielisyyksiin sovelletaan Suomen lakia.Palautus 14vrk kuluessa.

Jatka